Sluiten

de Stelhoeve

de Stelhoeve
Stelhoekweg 3
4424 NN Wemeldinge
Internet: http://www.destelhoeve.nl

Aantal sterren: 5 sterren

De Stelhoeve is een luxe, vijfsterren groepsaccommodatie geschikt voor maximaal 45 personen. Het kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld een familiereünie of groepsverblijf in het prachtige Zeeland.
Daarnaast is het, in combinatie met de vergaderruimte geschikt voor zakelijk gebruik zoals een meerdaagse cursus, training of teambuilding event. Veel zorggroepen vinden ondertussen ook de weg naar de Stelhoeve.De groepsaccommodatie is helemaal nieuw opgebouwd in overeenstemming met de voormalig oude Zeeuwse boerderij. De groepsaccommodatie heeft 14 slaapkamers met ieder een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. 4 kamers hebben een echte, ouderwetse, bedstede.

De groepsaccommodatie beschikt over een grote horecakeuken met o.a. 2 fornuizen, een confectieoven en een professionele vaatwasser. Hierdoor is het mogelijk om de accommodatie op basis van zelfverzorging te reserveren.

Het is ook mogelijk om de verzorging uit te besteden aan een kok. Denk aan een uitgebreid diner of lunch met heerlijke Zeeuwse specialiteiten, volledig verzorgd in de accommodatie. Natuurlijk is ook een verzorgde barbecue mogelijk. Verder zijn er ook mogelijkheden voor eenvoudige maaltijden zoals macaroni of patat en mosselen. Heerlijk! Kijkt u eens op www.tasteculinair.nl voor de mogelijkheden.

info@destelhoeve.nl