Sluiten

Recreatieboerderij Slachtehiem

Recreatieboerderij Slachtehiem
Bayumerleane 5
8823 SH LOLLUM
Internet: http://www.slachtehiem.nl

Aantal sterren: 5 sterren

Een vakantie vieren midden tussen de weilanden en de grazende koeien in een 5-sterren accommodatie. Het prachtige uitzicht, de rust en de mooie natuur, met vele leuke activiteiten, en evt. de catering maken dat u een echt vakantiegevoel ervaart! Samen met uw familie, vrienden of collega's kunt u gebruik maken van onze groepsaccommodatie. Wij bieden een ruime accommodatie aan op de eerste en tweede verdieping van onze boerderij. Er is een grote personenlift aanwezig. U kunt met 16 – 18 personen er luxe gebruik maken.
Op de eerste verdieping van onze boerderij hebben wij 4 luxe boerderijhotelkamers. Elke kamer beschikt over een eigen toilet en douche en heeft een heerlijk 2 persoonsbed. Een echte goede slaapbank biedt evt. plaats aan 2 personen zodat er ook 4 personen van 1 kamer gebruik kunnen maken.
Een van de hotelkamers beschikt over een lekker ligbad, toilet en douche met 2 senioren bedden welke ook tot een groot 2persoonsbed kan worden gemaakt.
Deze kamer is tevens onze luxe bruidssuite...
...maar kan ook worden gebruikt door mensen die rolstoelgebonden zijn of zorg nodig hebben.
Wij beschikken indien nodig over een hooglaag bed, en de kamer is voorzien van alle hulpmiddelen incl. een plafond til-lift systeem en een alarm systeem. Er is een personenlift aanwezig, zodat u gemakkelijk de eerste verdieping kunt bereiken. Bovendien zijn de dakramen allemaal op zithoogte, zodat u het prachtige Friese landschap kan overzien.
Via een eigen opgang komt u op de eerste verdieping (tevens het balkon)  in een ruime huiskamer / keuken. Hier kunt u gezellig zitten en uw eigen maaltijd klaarmaken. U kunt natuurlijk ook gebruiken maken de ontbijtservice en vanaf 10 personen kunnen wij warme maaltijden leveren.
In deze huiskamer zijn onder andere de volgende faciliteiten:
Vaatwasser
Combimagnetron
Koffie zet apparaat
Senseo apparaat
Fruitpers
Koelkast
Televisie
Internet aansluiting met pc of voor uw eigen laptop of pc.
Daarnaast beschikken wij op de tweede verdieping nog over 2 kamers voor elk 5 personen. Op beide kamers zijn 5 enkele
boxspringbedden aanwezig. Ook hier is een grote toilet en douche. En om alle ruimtes goed te benutten, is er nog een vertrek/overloop waar kinderen kunnen spelen. Er zijn puzzels en spelletjes voor u beschikbaar, maar u kunt die zelf ook meenemen.

Vriendelijke groeten,

Klaas en Lenie Bakker Hoitema
Bayumerleane 5
8823 SH Lollum (Frl.)
tel. 0517-469108
06-51836895
info@slachtehiem.nl
www.slachtehiem.nl
twitter: @slachtehiem