Sluiten

Het Bosgoed

Het Bosgoed
Molenweg 49
6741 KK LUNTEREN
Internet: http://www.hetbosgoed.nl

Aantal sterren: 5 sterren

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed is een sfeervolle accommodatie op de Veluwe. Dit groepshotel ligt centraal in Nederland en is omgeven door een bosrijke omgeving en het gastvrije dorp Lunteren. De accommodatie is toonaangevend in Nederland als het gaat om voorzieningen voor gasten met een zorgvraag en/of een functiebeperking. Bijzonder is dat deze faciliteiten zodanig zijn uitgekozen dat ze op geen enkele manier afbreuk doen aan het optimale hotelgevoel.
Het Bosgoed is geheel gelijkvloers en beschikt over 40 een- en tweepersoonskamers met douche en toilet. Een centraal gelegen restaurant en ontmoetingsruimte met open haard zijn eigentijds en zeer sfeervol ingericht, ook hier alles met oog voor detail en comfort voor mindervalide gasten. Een chique wellnessbadkamer met infraroodcabine maakt het plaatje compleet en biedt de gasten ook in letterlijke zin ‘een warm bad’.

Veel gasten komen naar Het Bosgoed voor een vakantie. Naast bewonersvakanties, of een  vakantieweek van een patiëntenvereniging of kerk, stelt de veelzijdige accommodatie haar faciliteiten onder andere ook beschikbaar voor vergaderingen en trainings- en bezinningsweekenden.
 
Groepshotel Het Bosgoed is onderdeel van Stichting Allegoeds en werkt zonder winstoogmerk. Voor meer informatie, een rondleiding of een prijsopgave kunt u bellen met (0318) 48 45 01. www.hetbosgoed.nl.