Sluiten

Buitencentrum Molengroet

Buitencentrum Molengroet
Molengroet 1
1723 PX NOORD-SCHARWOUDE
Internet: http://www.molengroet.nl

Aantal sterren: 5 sterren

In het hart van Noord-Holland, middenin een prachtig (water)recreatiegebied vindt u Buitencentrum Molengroet, u treft hier niet alleen een gezellig 5 sterren groepsverblijf maar ook een goed verzorgt 4 sterren vakantie park.

Ons groepsverblijf bestaat uit 14 kamers voor max. 4 personen, iedere kamer is voorzien van TV, wekkerradio, douche, toilet en balkon. Tevens is het mogelijk om een van onze zalen er bij te huren om als woonkamer te gebruiken. Voor in de zomer maanden beschikken wij over een heerlijk verwarmd buitenzwembad.
Buitencentrum Molengroet grenst aan het prachtige recreatiegebied Geestmerambacht. Ook op het park is van alles te doen. Onder leiding van een professioneel team kan er aan allerlei leuke activiteitenctiviteiten worden deelgenomen. Van knutselen, sporttoernooien, playback shows, bingo’s en nightgames tot kanoën, boogschieten en klimmen.

Buitencentrum Molengroet beschikt over een zeer verzorgd chaletpark met ruime lichte chalets op royale kavels. Als u liever geniet van de gezellige ongedwongen campingsfeer dan bent u bij Buitencentrum Molengroet ook aan het juiste adres. Zelfs als u liever logeert in een leuke hotelkamer is Buitencentrum Molengroet de plek voor u!