Sluiten

De Klokkenweide

De Klokkenweide
Klokkenlaan 37
5175 NV LOON OP ZAND
Internet: http://www.klokkenweide.nl

Aantal sterren: 3 sterren

Onze groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 40 personen. Het geheel beschikt over volledig ingerichte voorzieningen op basis van zelfverzorging. We beschikken over voldoende parkeerruimte.

De accommocatie is gelegen aan de zuidelijke rand van het Brabantse dorp Loon op Zand in de buurt van het Witte Kasteel en dichtbij de bossen. Het is een ideaal uitgangspunt voor verschillende uitstapjes in de omgeving (de Efteling, Safaripark De Beekse Bergen, recreatieplas het Blauwe Meer, Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en meer). De groepsaccommodatie is uitgerust met volledig ingerichte keukenapparatuur (6-pits professioneel gasfornuis, frituur 2 x 4 kilo, dubbele spoelbak, RVS werktafel, 2 ruime koelkasten met vriesvakken, servies, bestek, schaaltjes, kookgerei etc. voor 40 personen).

Er zijn 4 slaapkamers (2 van 10 personen, 1 van 16 en 1 van 4 personen) met in totaal 20 ruimte stapelbedden (90x200) met trapje en hekje voor de veiligheid. Verder zijn er 4 douches, 6 wc's en 10 wastafels. Ook is er een zaaltje van ongeveer 100m2 wat geschikt is voor bijvoorbeeld feesten, vergaderingen, binnenhuisactiviteiten etc. Er is een tv aanwezig. Het hele gebouw is verwarmd middels CV en de sanitaire voorzieningen met vloerverwarming.

De accommodatie is geheel gelijkvloers in 1 gebouw en uitsluitend toegankelijk voor eigen gasten. (ook goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden). Het gebouw is goed geïsoleerd en dus niet gehorig met veel privacy.

Op het terrein bevindt zich een sportveld met volleybalnet. Voor de kinderen zijn er ook veel speelvoorzieningen; een speeltuintje met zandbak, een speelhuisje, een speeltoren met rekstok en glijbaan, diverse schommels, een wip, een overkapping met tafeltennistafel, tafelvoetbal en een sjoelbak. Ook is er een kampvuurplaats aanwezig met vergunning voor het hele jaar. Hier kan je bijvoorbeeld lekker BBQ-en!