Sluiten

Camping Kampeerboerderij Boszicht

Camping Kampeerboerderij Boszicht
Smalbroek 46
9411 TV BEILEN
Internet: http://www.camping-boszicht.nl

Aantal sterren: 3 sterren

Welkom
Kampeerboerderij Boszicht ligt gelegen in het mooie Drenthe aan het nationaal Park het ”Dwingelderveld”met haar vele wandel, fiets en excursie mogelijkheden in de bossen.
Op het terrein zijn 2 grote sportvelden met o.a volleybalnet, voetbaldoelen twee speeltuinen  en een aparte kabelbaan, zwembad met apart peuterbad en een tafeltennistafel.
Verder is er op het terrein aanwezig een gezellige kantine waar diverse leuke avonden wordt georganiseerd tevens kunt u voor groepen gebruik maken van de snackbar.
Met een lokale supermarkt zijn afspraken gemaakt wanneer u boodschappen nodig bent dat deze de goederen op dag van aankomst brengt en ophaalt na vertrek tevens is er de mogelijkheid wat betreft vers brood, alcoholische/ fris dranken deze kunt u allen bestellen houd u wel rekening mee het voortijdig te bestellen i.v.m levering
De groepsaccommodatie is voorzien van beddengoed u hoeft alleen uw toiletartikelen mee te brengen, en een theedoek voor de spullen die niet door de vaatwasmachine mogen.