Sluiten

De Negende Zaeligheyt: De Boerderij

De Negende Zaeligheyt: De Boerderij
Witrijtseweg 15
5571 XJ BERGEIJK
Internet: http://www.negendezaeligheyt.nl

Aantal sterren: 4 sterren

Deze accommodatie ligt direct aan de bosrand en neemt het grootste gedeelte van onze oude boerderij in beslag. Het is een gezellig gebouw waarin maximaal 26 personen kunnen verblijven.

In het gebouw is een ruime recreatie/ eetzaal met een grote zithoek, inclusief gezellige haardkachel. Een televisie, dvd, schotel, dolby surround is aanwezig. Verder is er een compleet ingerichte keuken met een professioneel fornuis; dus alle ingrediënten om een lekker dineetje te bereiden. Tot slot zijn er beneden 2 ruime douches, een slaapkamer voor mensen die niet naar boven kunnen, 4 toiletten en 6 wastafels (zie foto's).

Boven zijn in totaal 8 slaapnissen voor 4 of 8 personen. De bedden zijn voorzien van stevige lattenbodems en dikke matrassen. Deze staan garant voor een goede nachtrust. Boven zijn vier keurige douches, waardoor het totaal in dit gebouw op 6 komt.

Buiten bij het gebouw is een gezellig terras en een mooi eigen grasveld om allerlei buitenspelen te kunnen doen. Al met al is De Boerderij een prettige locatie voor groepen tot maximaal 26 personen!