Sluiten

De Kwartjesberg: De Koolmees

De Kwartjesberg: De Koolmees
Gasselterstraat 9
9533 PC DROUWEN
Internet: http://www.kwartjesberg.nl

Aantal sterren: 3 sterren

De Kwartjesberg is een gezellig groepsverblijf met veel speel- en leefruimte in en om de gebouwen. Dankzij de ligging, in het bos, voor veel kinderen een ideale locatie. Er zijn twee verschillendegebouwen De Goudvink en De Koolmees met een totaalcapaciteit van ca. 90 personen. Het gehele groepsverblijf is voorzien van centrale verwarming. Niet alleen in de zomer, maar ook in de herfst, winter en in het voorjaar kunt u op De Kwartjesberg een fijne groepsvakantie doorbrengen.

Deze accommodatie bestaat uit: een gezellig en ruim dagverblijf met terras en barbecue, royale recreatiehal met zit-hoek en tv, moderne keuken.
Moderne sanitaire voorzieningen.

Drenthe heeft vele aspecten die deze provincie zo de moeite waard maken. Het is een combinatie van ongekend mooie natuur, heel veel historisch cultuurgoed, rust, ruimte en een voor Drenten vanzelfsprekende gastvrijheid. Daarnaast zijn er ook vele moderne voorzieningen in de vorm van verschillende dagattraktieparken, themaparken, subtropische zwembaden enz. En kiest u voor Drenthe, dan is de keuze voor De Kwartjesberg niet zo moeilijk. Wij hopen u dan ook eens als onze gast te mogen verwelkomen. Ook kunt u eerst eens een kijkje bij ons komen nemen. Dan kunt u voor dat u reserveert een betere indruk krijgen van de accommodatie en prachtige omgeving.