Sluiten

Kaas en Kampeerboerderij Hoekelum: De Schuur

Kaas en Kampeerboerderij Hoekelum: De Schuur
Edeseweg 122
6721 KE BENNEKOM
Internet: http://www.hoekelum.nl

Aantal sterren: 3 sterren

Gelegen aan de rand van de opengestelde bossen tussen Ede en Bennekom op de Veluwe ligt het landgoed Hoekelum met daarop gesitueerd boerderij Hoekelum. Het kasteel Hoekelum wat op 100 meter afstand ligt van de kampeerboerderij heeft een rijke historie van ong. 1300. Kasteel en slotgracht zijn goed bewaard gebleven evenals de personeelsgebouwen waaronder de boerderij.

Het gebouw welk totaal is gerestaureerd en weer in de originele staat verkeert, ligt op een zeer mooie plek op het landgoed Hoekelum aan de rand van de Hoge Veluwe. Door zijn ligging en rustieke uitstraling is deze accommodatie uitermate geschikt voor familie – en vriendengroepen. Deze zeer gezellige accommodatie is rookvrij en geschikt voor 20 personen.

In de leefruimte is een apart zit – en eetgedeelte, voorzien van een zeer luxe open keuken op basis van zelfverzorging. Het zitgedeelte heeft een zeer mooi uitzicht op de gracht in het bos. Er zijn in het totaal drie slaapkamers, ingericht als gezinskamers met twee boxspring bedden aangevuld met stapelbedden; 1 zes persoonskamer en 2 acht persoonskamers, met centrale sanitaire voorzieningen.

De accommodatie is zeer sfeervol ingericht waarbij de bestaande houten constructie en balkenpartij in het zicht zijn gebleven. Rondom de boerderij is volop ruimte voor sport en spel.