Sluiten

Kaas en Kampeerboerderij Hoekelum: De Barg

Kaas en Kampeerboerderij Hoekelum: De Barg
Edeseweg 122
6721 KE BENNEKOM
Internet: http://www.hoekelum.nl

Aantal sterren: 4 sterren

Gelegen aan de rand van de opengestelde bossen tussen Ede en Bennekom op de Veluwe ligt het landgoed Hoekelum met daarop gesitueerd boerderij Hoekelum. Het kasteel Hoekelum wat op 100 meter afstand ligt van de kampeerboerderij heeft een rijke historie van ong. 1300. Kasteel en slotgracht zijn goed bewaard gebleven evenals de personeelsgebouwen waaronder de boerderij.

Het gebouw ligt geschakeld achter een nieuw gerestaureerde schuur en voldoet aan de nieuwste eisen, ook goed toe-gankelijk voor minder valide. Door zijn ligging op het landgoed Hoekelum is deze accommodatie uitermate geschikt voor familie – en vriendengroepen en als vergaderlocatie voor de zakelijke markt. Deze zeer ruime en gezellige accommodatie is rookvrij en geschikt voor 40 personen.

Voorzieningen:
In de leefruimte is een apart zit – en eetgedeelte. Er is een compleet ingerichte professionele keuken op basis van zelfverzorging. De accommodatie ligt midden in het bos waarbij u eventueel in de schemer de wilde zwijnen of reeën voorbij kunt zien lopen. Er zijn in het totaal acht slaapkamers van 4, 5 en 6 personen, waarbij de inrichting bestaat uit twee
boxspring bedden en een stapelbed. De sanitaire voorzieningen bevinden zich op de slaapkamers, elke kamer heeft zijn eigen douche en toilet. 

Doordat deze accommodatie voldoet aan de nieuwste eisen is deze ook zeer geschikt voor mindervalide. Er is één invalide
toilet aanwezig en alles bevindt zich op de begane grond.

Omgeving
De boerderij is prachtig gelegen op het terrein van het Geldersch Landschap. U heeft uitzicht op het goed bewaarde kasteel met slotgracht. Op loopafstand is er een kaasboerderij en u kunt hier een demonstratie kaas/boter maken krijgen. Ook is er een mogelijkheid om uw eigen kaas te maken, vooraf reserveren! U bent hier vlakbij het Nationale Park de Hoge Veluwe, Kroller Muller museum, Jachtslot St. Hubertus. Er zijn tal van goede fiets- en wandelmogelijkheden vanaf de boerderij.