Sluiten

Recreatiepark De Heidebloem: Accommodatie De Heideheuvel

Recreatiepark De Heidebloem: Accommodatie De Heideheuvel
Noordhoekstraat 5
5374 SC SCHAIJK
Internet: http://www.campingdeheidebloem.nl

Aantal sterren: 4 sterren

Recreatiepark de Heidebloem is een echte familiecamping met ruime vaste- en toeristische plaatsen in een mooie groene omgeving.

De Heideheuvel is een luxe, nieuwere accommodatie die de mogelijkheid biedt tot verblijf van 30 personen. Er zijn 7 slaapkamers van 4 personen en 1 slaapkamer voor 2 personen welke ook geschikt is voor mindervalide gasten. Alle kamers zijn voorzien van een vaste wastafel.

Er is een goed uitgeruste keuken met een 6-pits gasstel, grote koelkast, diepvries, afwasmachine en diverse andere keukenapparaten. Eveneens beschikt de Heideheuvel over een knusse huiskamer met met TV, video, DVD, audio en een daaraan grenzende eetgelegenheid. Het geheel is ruimer en luxer van aard.

Er zijn twee badkamers (dames en heren) met ieder drie douches en vier wastafels. Totaal zijn er vijf toiletten. Daarnaast is er een aparte badkamer voor mindervalide gasten. Ook de Heideheuvel is gelijkvloers en voorzien van plavuizen met vloerverwarming. Verder heeft de Heideheuvel een eigen terras.