Sluiten

Int. Watersport- en Recr.centrum De Fluessen bv

Int. Watersport- en Recr.centrum De Fluessen bv
Mardijk 11-19
8581 KG ELAHUIZEN
Internet: http://www.fluessen.nl

Aantal sterren: 5 sterren

SCHIPPERSHUIS EEN 55-PERSOONS GROEPS ACCOMMODATIE
Een ruime accommodatie gevestigd in de oude zuivelfabriek in Elahuizen. Gelegen aan het grootste meer van Friesland en op geringe afstand van de Gaasterlandse bossen.
Geschikt voor families, vriendengroepen, zakelijke bijeenkomsten of als trouwlocatie met veel mogelijkheden en privacy voor de gasten.

U kunt de locatie huren op basis van zelfverzorging, maar wij kunnen ook alles voor u organiseren. Daarin stemmen we graag met onze gast af wat de wensen zijn en welk budget beschikbaar is. Goede kwaliteit is de norm en tevreden gasten die graag willen terugkomen.

Omschrijving:

  • Ruime entree met garderobe en toiletgroep, rolstoelvriendelijke kamer met eigen (aangepaste) badkamer.
  • Complete professionele keuken met 10-pits fornuis, vaatwasmachine, koel- vrieskasten, magnetron, oven en uitgebreid servies.
  • Grote open haard en ruime lounge hoek, beamer met scherm, bar met biertap en muziekinstallatie. Recreatieruimte (75 m2)
  • Poolbiljart, dartbord, tafelvoetbal, zitgelegenheid, openslaande deuren naar terras aan het water met overdekte barbecueplaats.
  • Speelkamer voor kinderen met spellen, speelgoed en knuffels.
  • Op de 1e etage zijn 15 slaapkamers. 2 x 10 - persoons met stapelbedden, 1 x 4- persoons, 11 x twee persoonskamer met losse, lage bedden en 1x een tweepersoonsbed. Er zijn een 5-tal kamers waar een 3e (onderschuif bed) bij geplaatst kan worden.
  • Twee kinderbedjes beschikbaar.

Meer informatie is te vinden op de site www.fluessen.nl. Ook kunt u ons bekijken bij www.opwaterbasis.nl sportief genieten op de mooiste locaties aan het water in Friesland.